Jack Reynor

Jack Reynor
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :23.2.1992
Doğum Yeri:Colorado

İrlanda asıllı ABD'li oyuncu.

2000 yılı yapımı Country filmiyle oyunculuğa adım atmıştır. What Richard Did (2012), Dollhouse (2012), Transformers: Kayıp Çağ (2014) ve Macbeth (2015) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2019 Midsommar
2018 Mogli: Orman Çocuğu (Seslendirme)
2018 Eşitlik Savaşçısı
2018 Kin
2017 Detroit
2017 HHhH
2016 Saklı Kalanlar
2016 Free Fire
2016 Sing Street
2015 Macbeth
2015 Kaçak Prenses
2014 Glassland
2014 Transformers: Kayıp Çağ
2013 Süper Baba
2013 Cold
2013 Car Film (Kısa Film)
2012 Stella (Kısa Film)
2012 What Richard Did
2012 Dollhouse
2000 Country

Televizyon

2018 Strange Angel
2017 Electric Dreams
2012 Chasing Leprechauns (TV Filmi)
2010 Three Wise Women (TV Filmi)

Görev Aldığı Yapımlar

Jack Reynor Fotoğrafları

Jack Reynor Fotoğrafları Jack Reynor Fotoğrafları Jack Reynor Fotoğrafları Jack Reynor Fotoğrafları Jack Reynor Fotoğrafları