Jaeden Lieberher

Jaeden Lieberher
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :4.1.2003
Doğum Yeri:Pennsylvania

ABD'li oyuncu.

Tam adı Jaeden Wesley Lieberher olmakla birlikte sinema dünyasında Jaeden Martell olarak da tanınmaktadır. Angela Martell ve müzik şefi Wes Lieberher'in oğludur. St. Vincent filmindeki Oliver Bronstein, Midnight Special filmindeki Alton Meyer ve The Confirmation filmindeki Anthony rolleriyle başarılı olmuş ve tanınmıştır.

Filmografi

2020 Tunnels
2019 Bıçaklar Çekildi
2019 O Bölüm 2
2019 Mürit
2019 The True Adventures of Wolfboy
2019 Low Tide
2017 O
2017 Henry'nin Kitabı
2016 Framed: The Adventures of Zion Man (Kısa Film)
2016 Midnight Special
2016 The Confirmation
2015 Aloha
2014 Benim Komşum Bir Melek
2014 Kaçan Kovalanır
2013 Grief (Kısa Film)

Televizyon

2020 Defending Jacob
2016 Masters of Sex
2015 American Dad!

Ödülleri

2014 Las Vegas Film Critics Society Awards - Gençlik Filmi, St. Vincent
2014 Phoenix Film Critics Society Awards - En İyi Yardımcı Genç Erkek Oyuncu, St. Vincent

Görev Aldığı Yapımlar

Jaeden Lieberher Fotoğrafları

Jaeden Lieberher Fotoğrafları Jaeden Lieberher Fotoğrafları Jaeden Lieberher Fotoğrafları Jaeden Lieberher Fotoğrafları Jaeden Lieberher Fotoğrafları