Jai Courtney

Jai Courtney
Rol :Seslendirme
Doğum Tarihi :15.3.1986
Doğum Yeri:Sydney

Avustralyalı oyuncu.

Tam adı Jai Stephen Courtney'dir. Terminatör: Genisys (2015), Uyumsuz (2014) ve Suicide Squad: Gerçek Kötüler (2016) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2021 Scarygirl
2021 Jolt
2021 The Suicide Squad: İntihar Timi
2020 The Good Criminal
2020 100% Kurt (Seslendirme)
2019 Semper Fi
2019 Buffaloed
2019 Storm Boy
2016 İstisna
2016 Suicide Squad: Gerçek Kötüler
2015 Kuralsız
2015 Terminator Genisys
2015 Man Down
2014 Frankenstein: Ölümsüzlerin Savaşı
2014 Uyumsuz
2014 Felony
2014 Boyun Eğmez
2014 Son Umut
2013 A Good Day to Die Hard
2012 Jack Reacher
2009 Stone Bros.

Televizyon

2020 Stateless
2017 Wet Hot American Summer: Ten Years Later
2010 Spartacus: Blood and Sand
2008 All Saints
2008 Packed to the Rafters

Görev Aldığı Yapımlar

Jai Courtney Fotoğrafları

Jai Courtney Fotoğrafları Jai Courtney Fotoğrafları Jai Courtney Fotoğrafları Jai Courtney Fotoğrafları Jai Courtney Fotoğrafları