Jake Abel

Jake Abel
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :18.11.1987
Doğum Yeri:Ohio

ABD'li oyuncu.

Tam adı Jacob Allen Abel'dir. Aşk ve Merhamet (2014), Percy Jackson: Canavarlar Denizi (2013) ve Doğaüstü (2005) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2020 Malignant
2020 Son of the South
2019 An Affair to Die For
2016 Neredeyse Arkadaşlar
2014 Güneşe Karşı
2014 Aşk ve Merhamet
2014 Zor Hedef
2013 Percy Jackson: Canavarlar Denizi
2013 Göçebe
2011 Ben Dört Numara
2010 Percy Jackson & Olimposlular - Şimşek hırsızı
2009 18 (Kısa Film)
2009 Good Girl (Kısa Film)
2009 Cennetimden Bakarken
2009 Angel of Death
2008 Flash of Genius
2008 Kickstand (Kısa Film)
2008 Tru Loved
2008 Strange Wilderness

Televizyon

2020 Doğaüstü
2019 Another Life
2018 Dirty John
2018 The Hillywood Show (Mini Dizi)
2018 Medal of Honor (Belgesel)
2018 Shrimp (TV Filmi)
2011 Grey's Anatomy
2011 Inside
2009 ER
2009 CSI: NY
2008 Life
2007 CSI: Miami
2006 Cold Case
2006 Zack ve Cody'nin Lüks Yaşamı
2006 Threshold
2005 Go Figure (TV Filmi)

Görev Aldığı Yapımlar

Jake Abel Fotoğrafları

Jake Abel Fotoğrafları Jake Abel Fotoğrafları Jake Abel Fotoğrafları Jake Abel Fotoğrafları Jake Abel Fotoğrafları