James Bobin

James Bobin
Rol :Yönetmen
Doğum Tarihi :1.1.1972
Doğum Yeri:Hampshire

İngiliz senarist, yapımcı ve yönetmen.

Muppets Aranıyor (2014), Muppets (2011) ve Flight of the Conchords (2007) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2019 Dora ve Kayıp Altın Şehri
2016 Alis Harikalar Diyarında: Aynanın İçinden
2014 Rupan sansei
2014 Muppets Aranıyor
2011 Muppets
2003 Spyz (Kısa Film)
2001 Ali G: Bling Bling (Video)
2000 Thumb Candy: The History of Computer Games (Belgesel)
2000 Ali G, Aiii (Video)

Televizyon

2013 Enlightened
2009 Flight of the Conchords
2004 Da Ali G Show
2004 Comedy Lab
1999 The 11 O'Clock Show

Yapımcı

1998 David Baddiel Live on the Too Much Information Tour (Belgesel Video)

Televizyon

2009 Flight of the Conchords
2004 Comedy Lab
1999 The Comedy Network
1999 The 11 O'Clock Show

Senaryo

2014 Muppets Aranıyor

Televizyon

2009 Flight of the Conchords
2004 Da Ali G Show
1998 The 11 O'Clock Show

Görev Aldığı Yapımlar

James Bobin Fotoğrafları

James Bobin Fotoğrafları James Bobin Fotoğrafları James Bobin Fotoğrafları James Bobin Fotoğrafları James Bobin Fotoğrafları