James Corden

James Corden
Rol :Yapımcı
Doğum Tarihi :22.8.1978
Doğum Yeri:Londra

İngiliz oyuncu, senarist ve yapımcı.

Tam adı James Kimberly Corden'dir. Annesi Margaret sosyal hizmetler uzmanı babası Malcolm ise müzisyendir. Holmer Green Senior School'da eğitim aldı. Ayrıca Jackie Palmer Stage School'da tiyatro eğitimi aldı. TwentyFourSeven (1997), Fat Friends (2000) ve Gavin & Stacey (2007) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2020 Trolls 2 (Seslendirme)
2020 Peter Rabbit 2 (Seslendirme)
2019 Cats
2019 Superintelligence (Seslendirme)
2019 Yesterday (completed)
2018 Küçük Ayak (Seslendirme)
2018 Ocean's Eight
2018 Flopsy Turvy (Kısa Film - Seslendirme)
2018 Tavsan Peter (Seslendirme)
2018 Confused.com: The Big Win (Kısa Video)
2017 Emoji Filmi (Seslendirme)
2016 Trolls (Seslendirme)
2016 The Truth About Steve & Jean-Ralphio (Kısa Video - Anlatıcı)
2016 Karlar Kralı Norm (Seslendirme)
2015 The Lady in the Van
2015 Arkadaşlarını Öldür
2014 Roald Dahl's Esio Trot: Deleted Scenes (Kısa Video - Anlatıcı)
2014 Sihirli Orman (Seslendirme)
2013 That Night (Kısa Film)
2013 Tek Hakkın Var
2013 Begin Again
2012 Electric Cinema: How to Behave (Kısa Film)
2011 National Theatre Live: One Man, Two Guvnors
2011 Üç Silahşörler
2011 Take That & Fake That: Happy Now (Kısa Video)
2010 Gulliver'in Gezileri
2010 Sevimli Hayvanlar (Seslendirme)
2009 Gezegen 51 (Seslendirme)
2009 Lesbian Vampire Killers
2008 Telstar: The Joe Meek Story
2008 Dost Kazığı
2007 Where Have I Been All Your Life? (Kısa Film)
2006 Heroes and Villains
2006 Tarih Öğrencileri
2006 Starter for 10
2005 The Last Hangman
2002 Heartlands
2002 All or Nothing
1999 Whatever Happened to Harold Smith?
1997 TwentyFourSeven

Televizyon

2018 Happy Together
2018 James Corden's Next James Corden
2018 New Girl
2017 Trolls Holiday (Kısa Film - Seslendirme)
2015 Kaplumbağa (TV Filmi - Anlatıcı)
2014 The Wrong Mans
2012 Stella
2011 Doctor Who
2011 Little Charley Bear (Anlatıcı)
2011 Night and the Doctor (Mini Dizi)
2011 The Gruffalo's Child (TV Filmi – Anlatıcı)
2010 Beast Hunters
2010 Gavin & Stacey
2010 The One Ronnie (TV Filmi)
2009 Horne & Corden
2009 The Gruffalo (Kısa Film - Seslendirme)
2007 The Everglades (Kısa Film)
2007 Annually Retentive
2005 Fat Friends
2004 Little Britain
2004 Dalziel and Pascoe
2003 Teachers
2002 Cruise of the Gods (TV Filmi)
2001 Jack and the Beanstalk: The Real Story (Mini Dizi)
2000 Hollyoaks
1999 Boyz Unlimited
1998 Renford Rejects
1996 Out of Tune

Yapımcı

2018 After The Screaming Stops (Documentary)
2015 American Express Unstaged: Disclosure (Kısa Film)
2011 James Corden: May I Have Your Attention, Please? (Kısa Video)

Televizyon

2019 The World's Best
2018 James Corden's Next James Corden
2018 dropp the Mic
2018 The Late Late Show with James Corden
2017 Carpool Karaoke
2016 The 70th Annual Tony Awards
2014 Us & Them
2009 Gavin & Stacey
2008 Gavin & Stacey: 12 Days of Christmas (Belgesel)

Senaryo

2013 One Direction: Best Song Ever (Kısa Video)
2011 James Corden: May I Have Your Attention, Please? (Kısa Video)

Televizyon

2018 James Corden's Next James Corden
2018 The 60th Annual Grammy Awards
2018 New Girl
2017 The 59th Annual Grammy Awards
2016 The 70th Annual Tony Awards
2013 Us & Them
2018 The Late Late Show with James Corden
2014 The Wrong Mans
2010 Gavin & Stacey
2009 Horne & Corden

Video Oyunları (Seslendirme)

2017 The Emoji Movie Virtual Reality eXperience
2008 Fable II

Görev Aldığı Yapımlar

James Corden Fotoğrafları

James Corden Fotoğrafları James Corden Fotoğrafları James Corden Fotoğrafları James Corden Fotoğrafları James Corden Fotoğrafları