James Dreyfus

James Dreyfus
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :9.10.1968
Doğum Yeri:Londra

İngiliz oyuncu.

Tam adı James Louis de Zogheb Dreyfus'tur. Aşk Engel Tanımaz (1999), Mister Fowler, brigadier-chef (1995) ve Gimme, Gimme, Gimme (1999) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2021 The Kindred
2020 The Harbour (Kısa Film)
2020 Supernova
2019 Sequins (Kısa Film)
2018 World of Warcraft: Battle for Azeroth (Video Oyunu – Seslendirme)
2015 Scottish Mussel
2009 Casualty
2008 He Kills Coppers (TV Filmi)
2005 Appelez-moi Kubrick
2004 Fat Slags
2004 Çakma Başkan Hollywood'da
2004 Cody Banks agent secret 2 - Destination Londres
2000 Being Considered
1999 Boyzone: When the Going Gets Tough (Kısa Video)
1999 Aşk Engel Tanımaz
1996 Boyfriends
1995 Richard III
1994 Thin Ice

Televizyon

2020 The Hollow (TV Filmi)
2019 Shakespeare & Hathaway: Private Investigators
2019 Quand Harry épouse Meghan: Mariage royal (TV Filmi)
2019 Dark Crystal: Le temps de la résistance (Seslendirme)
2019 Agatha Raisin
2017 Mount Pleasant
2015 Father Brown
2013 Shameless: Very Important Punk
2012 Retour à Whitechapel
2012 Inspecteur Barnaby
2011 The Sarah Jane Adventures
2007 Nina and the Neurons (Seslendirme)
2007 Double Time (TV Filmi)
2006 My Hero
2005 Willo the Wisp (Seslendirme)
2004 Meurtres en sommeil
2001 Bette
2001 Gimme, Gimme, Gimme
2000 Gormenghast (TV Mini-Series)
1999 The Nearly Complete and Utter History of Everything (TV Filmi)
1996 Frontiers
1996 Mister Fowler, brigadier-chef
1996 Absolutely Fabulous
1995 The All New Alexei Sayle Show
1994 W.S.H. (TV Filmi)
1994 Paris
1993 Love Hurts

Görev Aldığı Yapımlar

James Dreyfus Fotoğrafları

James Dreyfus FotoğraflarıJames Dreyfus FotoğraflarıJames Dreyfus FotoğraflarıJames Dreyfus FotoğraflarıJames Dreyfus Fotoğrafları