James Ransone

James Ransone
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :2.06.1979
Doğum Yeri:Baltimore

ABD'li oyuncu.

1993-1997 yılları arası Maryland Carver Center for Arts and Technology'de eğitim aldı. O Bölüm 2 (2019), Lanet (2012), Lanet 2 (2015) ve Génération Kill (2008) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2022 The Black Phone
2020 What We Found
2019 O Bölüm 2
2019 İstila Altında
2018 Write When You Get Work
2018 Fish in the Sea (Kısa Film)
2018 Family Blood
2018 Doulo (Kısa Film)
2018 Tough Love (Kısa Film)
2017 It Happened in L.A.
2017 Cabiria, Charity, Chastity (Kısa Video)
2017 Gemini
2017 Alkışçı
2016 Şiddet Vadisinde
2016 Light Up The Night (Kısa Film)
2015 The Timber
2015 Tangerine
2015 Lanet 2
2015 Fun Size Horror: Volume Two
2015 Conventional (Kısa Film)
2015 Bloomin Mud Shuffle
2015 Bay Doğru
2014 This American Life: One Night Only at BAM (Video)
2014 Kristy
2014 Fruits De Mer (Kısa Film)
2014 False True Love (Kısa Film)
2014 Electric Slide
2014 Anarşi
2013 Year of the Rat (Kısa Film)
2013 The Man Who Came Out Only at Night (Kısa Film)
2013 Oldboy
2013 Empire State
2013 Bitik Şehir
2012 Red Hook Summer
2012 Starlet
2012 Lanet
2011 Un flic pour cible
2011 The Lie
2010 Kaçış Planı
2009 The Perfect Age of Rock 'n' Roll
2008 Le bal de l'horreur
2006 Puccini et moi
2006 İçerideki adam
2006 Directions (Video)
2005 Serseri Delikanlı
2005 Granted! (Kısa Film)
2004 Malachance
2004 Kirli utanç
2004 Downtown: A Street Tale
2003 Nola
2003 Fan Mail (Kısa Film)
2002 Ken Park
2001 The American Astronaut

Televizyon

2020 SEAL Team
2020 50 States of Fright (Mini Dizi)
2018 The First
2018 Deadwax
2018 Camp Confessions
2018 Mosaic
2016 True Fiction (TV Filmi)
2016 Harry Bosch
2013 Low Winter Sun
2012 Treme
2011 Hawaii 5-0
2011 How to Make It in America
2010 Burn Notice
2008 Génération Kill (Mini Dizi)
2007 Jericho
2006 Love Monkey
2006 New York - Police judiciaire
2005 Kanıt Peşinde
2003 Sur écoute
2002 New York 911
2002 Ed

Görev Aldığı Yapımlar

James Ransone Fotoğrafları

James Ransone FotoğraflarıJames Ransone FotoğraflarıJames Ransone FotoğraflarıJames Ransone FotoğraflarıJames Ransone Fotoğrafları