Jared Abrahamson

Jared Abrahamson
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :19.11.1987
Doğum Yeri:Flin Flon

Kanadalı oyuncu.

Awkward (2014-2015) ve Travelers (2016-2018) dizileri ve Vancouver Film Festivali'nden En İyi Erkek Oyuncu ödülünü kazandığı Hello Destroyer (2016) filmiyle tanınmıştır.

Filmografi

2018 American Animals
2017 Be Afraid
2017 Gun
2017 Never Steady, Never Still
2017 Keep Watching
2017 Sweet Virginia
2017 Hollow in the Land
2017 Gregoire
2017 Break Night
2017 Brother (Kısa Film)
2016 Detour
2016 Texas Heart
2016 Hello Destroyer
2016 Blowtorch
2015 The Submarine Kid
2014 If You Ask Me To (Kısa Film)
2014 New (Kısa Film)
2014 A Cold Night in a Small Town (Kısa Film)
2013 Destroyer (Kısa Film)
2012 Diary of a Wimpy Kid: Dog Days
2009 Come Home Soon (Kısa Film)

Televizyon

2018 Travelers
2015 Awkward
2015 Fear the Walking Dead
2012 Seattle Superstorm (TV Filmi)
2012 The Manzanis (TV Filmi)
2011 Finding a Family (TV Filmi)
2011 Possessing Piper Rose (TV Filmi)

Yapımcı

2017 Brother (Kısa Film)
2015 Bison (Kısa Film)

Görev Aldığı Yapımlar

Jared Abrahamson Fotoğrafları

Jared Abrahamson Fotoğrafları Jared Abrahamson Fotoğrafları Jared Abrahamson Fotoğrafları Jared Abrahamson Fotoğrafları Jared Abrahamson Fotoğrafları