Jared Hillman

Jared Hillman
Rol :Yönetmen
Doğum Tarihi :11.12.1981
Doğum Yeri:New York

ABD'li oyuncu, senarist, yapımcı ve yönetmen.

Sosyal Ağ (2010), iCarly (2007) ve Psych (2006) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2019 L.O.L Surprise! Beyazperdede
2016 The Escort (Kısa Film)
2015 The Fake (Kısa Film)
2014 The Listing Agent (Kısa Film)
2013 Tandem (Kısa Film)

Televizyon

2019 L.O.L Surprise! Winter Disco
2017 Hacking High School

Yapımcı

2015 The Fake (Kısa Film)
2014 The Listing Agent (Kısa Film)
2013 Tandem (Kısa Film)

Senaryo

2014 The Listing Agent (Kısa Film)
2013 Tandem (Kısa Film)

Televizyon

2017 Hacking High School

Oyuncu

2019 Desperate Waters
2016 Brunch So Hard (Kısa Film)
2014 TSA America: Yeah, But Is It Ticking? (Kısa Film)
2010 The Happiest Man Alive (Kısa Film)
2010 Sosyal Ağ
2010 An Okay Place to Eat (Kısa Film - Seslendirme)
2007 The Happiest Day of His Life
2006 Moosecock (Kısa Film)
2004 Eviction (Kısa Film)
2001 The Favor (Kısa Film)

Televizyon

2015 Shitty Boyfriends
2013 NCIS: Los Angeles
2013 Major Crimes
2012 Zombie Murder Explosion Die! (Seslendirme)
2012 iCarly
2011 Doktor House
2011 Castle
2009 Psych
2009 Hannah Montana
2008 General Hospital: Night Shift
2008 Days of Our Lives
2006 Stacked
2006 Close to Home
2005 Veronica Mars
2005 Still Standing
2005 Joan of Arcadia
2002 Any Day Now
2003 Without a Trace
2001 Three Sisters
2001 Boston Public
2003 Gilmore Kızları
2000 The Amanda Show
1991 CBS Schoolbreak Special

Görev Aldığı Yapımlar

Jared Hillman Fotoğrafları

Jared Hillman Fotoğrafları Jared Hillman Fotoğrafları Jared Hillman Fotoğrafları Jared Hillman Fotoğrafları Jared Hillman Fotoğrafları