Jared Stern

Jared Stern
Rol :Yönetmen
Doğum Tarihi :1.1.1900

ABD'li senarist, yapımcı ve yönetmen.

Gözüm Üzerinizde (2012), Lego Batman Filmi (2017) ve Genç Çıraklar (2013) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2021 DC Super Pets
2018 Happy Anniversary

Yapımcı

2021 Police Academy
2018 Küçük Ayak
2018 Happy Anniversary 
2016 Leylekler
2013 K.I.T. (Kısa Film)

Televizyon

2021 Tooned Out
2019 Green Eggs and Ham
2017 Dr. Ken

Senaryo

2022 Super Pets
2018 Happy Anniversary
2017 Lego Ninjago Filmi
2017 Lego Batman Filmi
2013 Genç Çıraklar
2012 Gözüm Üzerinizde
2011 Babamın Penguenleri

Televizyon

2021 Tooned Out
2019 Green Eggs and Ham
2017 Dr. Ken

Görev Aldığı Yapımlar

Jared Stern Fotoğrafları

Jared Stern Fotoğrafları Jared Stern Fotoğrafları