Jasmine Trinca

Jasmine Trinca
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :24.4.1981
Doğum Yeri:Roma

İtalyan oyuncu.

The Gunman (2015), Oğul Odası (2001) ve Fortunata (2017) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi


2021 La scuola cattolica
2021 The Story of My Wife
2020 Supereroi
2020 Guida romantica a posti perduti
2019 Şans Tanrıçası
2019 Simple Women
2019 Croce e delizia
2018 Sur ma peau
2018 Le Garçon le Plus Heureux au Monde
2018 Euforia
2017 Fortunata
2016 Tommaso
2016 Slam: Tutto per una ragazza
2015 The Gunman
2015 Nessuno si salva da solo
2015 Contes italiens
2014 Saint Laurent
2013 Une autre vie
2013 Un jour tu partiras
2013 Miele
2012 Giulia ha picchiato Filippo (Kısa Film)
2011 L'Apollonide (Souvenirs de la maison close)
2009 Le rêve italien
2009 Ultimatum
2007 Piano, solo
2006 Le caïman
2005 Trevirgolaottantasette (Kısa Film)
2005 Romanzo criminale
2005 Leçons d'amour à l'italienne
2003 Nos meilleures années
2001 Oğul Odası

Televizyon

2014 Je t'aime trop pour te le dire (TV Filmi)
2004 La fuite des innocents (TV Filmi)
2005 Cefalonia (TV Filmi)

Görev Aldığı Yapımlar

Jasmine Trinca Fotoğrafları

Jasmine Trinca Fotoğrafları Jasmine Trinca Fotoğrafları Jasmine Trinca Fotoğrafları Jasmine Trinca Fotoğrafları Jasmine Trinca Fotoğrafları