Jason Patric

Jason Patric
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :17.6.1966
Doğum Yeri:New York

ABD'li oyuncu.

Tam adı John Anthony Miller'dır. Kayıp Çocuklar (1987), The Losers (2010) ve Hız Tuzağı 2 (1997) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2021 Burning at Both Ends
2021 Black Nightshade
2021 Bonded
2021 Maxx
2020 Becoming
2020 Runt
2020 Hour of Lead
2019 MK Ultra
2019 Big Kill
2018 Jitters (Kısa Film)
2017 In the Absence of Good Men
2017 The Yellow Birds
2016 Home Invasion (Video)
2016 Adadaki Hazine
2015 The Weight of Blood and Bones (Kısa Film)
2015 The Confines
2014 Prens
2014 The Outsider
2013 Mağara Adamları
2012 Last Call (Kısa Film)
2011 Keyhole
2010 Quality Time (Kısa Film)
2010 The Losers
2009 Kız Kardeşimin Hikâyesi
2008 Downloading Nancy
2007 Tanrının Vadisinde
2007 Expired
2006 Walker Payne
2004 The Alamo
2003 The Devil and Daniel Webster
2002 Three Days of Rain
2002 Narc
1998 Your Friends & Neighbors
1997 Incognito
1997 Hız Tuzağı 2
1996 Kardeş Gibiydiler
1995 August King'in Yolculuğu
1993 Geronimo: An American Legend
1991 Uygunsuz Yollar
1990 Roger Corman's Frankenstein Unbound
1990 After Dark, My Sweet
1990 Denial
1988 The Beast of War
1987 Kayıp Çocuklar
1986 Solarbabies

Televizyon

2018 The Girl in the Bathtub (TV Filmi)
2016 Wayward Pines
2014 Ten X Ten (Mini Dizi)
2011 Tilda (TV Filmi)
2008 Entourage
1989 Teach 109 (Kısa Film)
1985 Toughlove (TV Filmi)

Görev Aldığı Yapımlar

Jason Patric Fotoğrafları

Jason Patric Fotoğrafları Jason Patric Fotoğrafları Jason Patric Fotoğrafları Jason Patric Fotoğrafları Jason Patric Fotoğrafları