Jason Scott Lee

Jason Scott Lee
Rol :Seslendirme
Doğum Tarihi :19.11.1966
Doğum Yeri:Los Angeles

Çin asıllı ABD'li oyuncu.

Born in East L.A. (1987), Ejder: Bruce Lee Efsanesi (1993) ve The Jungle Book (1994) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2020 Mulan
2019 The Haunted Swordsman (Kısa Film)
2017 Alaska Is a Drag
2016 Crouching Tiger, Hidden Dragon: Sword of Destiny
2016 Burn Your Maps
2016 Beyond the Game
2014 Yedinci Oğul
2008 Dance of the Dragon
2007 Balls of Fury
2006 Only the Brave
2005 The Prophecy: Forsaken (Video)
2005 Lilo & Stitch 2: Stitch Has a Glitch (Video - Seslendirme)
2005 Köshpendiler
2005 Dracula III: Legacy (Video)
2003 Timecop: The Berlin Decision (Video)
2003 Dracula II: Ascension (Video)
2002 Lilo ve Stiç (Seslendirme)
1998 Tale of the Mummy
1998 Asker
1997 Murder in Mind
1994 Picture Bride
1994 Ormanın Kitabı
1994 Elveda Cennet
1993 The Making of 'Dragon: The Bruce Lee Story' (Kısa Film)
1993 Ejder: Bruce Lee Efsanesi
1992 İnsan Yüreğinin Haritası
1990 Ghoulies III: Ghoulies Go to College (Video)
1989 Geleceğe Dönüş 2
1988 Heat Street (Video)
1987 Born in East L.A.

Televizyon

2015 Warrior (TV Filmi)
2013 Hawaii Five-0
2000 Arabian Nights (Mini Dizi)
1997 The Hunger
1990 Vestige of Honor (TV Filmi)
1990 The Lookalike (TV Filmi)
1990 CBS Schoolbreak Special
1989 Wolf
1988 Matlock
1986 A Takımı

Görev Aldığı Yapımlar

Jason Scott Lee Fotoğrafları

Jason Scott Lee Fotoğrafları Jason Scott Lee Fotoğrafları Jason Scott Lee Fotoğrafları Jason Scott Lee Fotoğrafları Jason Scott Lee Fotoğrafları