Jaume Balagueró

Jaume Balagueró
Rol :Yönetmen
Doğum Tarihi :2.11.1968
Doğum Yeri:Katalonya

İspanyol oyuncu, senarist, yapımcı ve yönetmen.

Tam adı Jaume Balagueró i Bernat'dır. Rec - Ölüm Çığlığı (2007), Ölüm Uykusu (2011) ve [Rec] 2 (2009) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2015 Badscript (Kısa Film)
2009 Spanish Movie
2009 [Rec] 2
1997 Dr. Curry (Kısa Film)

Yönetmen

2020 Way Down
2017 Muse
2014 Inquilinos (Kısa Film)
2014 [REC] 4: Kıyamet Gecesi
2011 Ölüm Uykusu
2010 Miedo (Kısa Film)
2009 [Rec] 2
2007 Sr. Rosso (Kısa Video)
2007 Rec - Ölüm Çığlığı
2005 Kırılgan
2002 Karanlık
2002 OT: la película (Belgesel)
1999 Los sin nombre
1996 Días sin luz (Kısa Film)
1994 Alicia (Kısa Film)

Televizyon

2006 Películas para no dormir: Para entrar a vivir (TV Filmi)
1997 Nova ficció

Yapımcı

2015 Yaz Kampı
2012 [REC]³: Diriliş
2007 Sr. Rosso (Kısa Video)
1999 Los sin nombre

Senaryo

2017 Muse
2016 İçerdeki Şeytan
2014 Inquilinos (Kısa Film)
2014 [REC] 4: Kıyamet Gecesi
2011 Quarantine 2: Terminal
2010 Miedo (Kısa Film)
2009 [Rec] 2
2008 Karantina
2007 Rec - Ölüm Çığlığı
2005 Kırılgan
2005 Rahibenin Laneti
2002 Karanlık
1999 Los sin nombre
1996 Días sin luz (Kısa Film)
1994 Alicia (Kısa Film)

Televizyon

2006 Películas para no dormir: Para entrar a vivir (TV Filmi)
1997 Nova ficció

Görev Aldığı Yapımlar

Jaume Balagueró Fotoğrafları

Jaume Balagueró Fotoğrafları Jaume Balagueró Fotoğrafları Jaume Balagueró Fotoğrafları Jaume Balagueró Fotoğrafları Jaume Balagueró Fotoğrafları