Jaume Collet-Serra

Jaume Collet-Serra
Rol :Yönetmen
Doğum Tarihi :23.3.1974
Doğum Yeri:Barselona

İspanyol asıllı ABD'li senarist, yapımcı ve yönetmen.

2005 yılında yönettiği korku filmi Mumya Evi (2005), psikolojik korku filmi Evdeki Düşman (2009), aksiyon-gerilim filmi Kimliksiz (2011), Non-Stop (2014), Gece Takibi (2015) ve Yolcu (2018) ve korku-gerilim filmi Karanlık Sular (2016) filmleriyle ün kazanmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2021 Black Adam
2020 Jungle Cruise
2018 Yolcu
2016 Karanlık Sular
2015 Gece Takibi
2014 Non-Stop
2012 Intel Discovered (Video Oyunu)
2011 Kimliksiz
2009 Evdeki Düşman
2007 Goal II: Living the Dream
2005 House of Wax
1998 Enrique Iglesias: Esperanza (Kısa Video)

Televizyon

2018 Reverie
2012 The River (TV Filmi)

Yapımcı

2018 Yolcu
2016 Karanlık Sular
2015 Gece Takibi
2015 Extinction
2015 Viraj
2014 Eden
2013 Anna
2013 Hooked Up

Televizyon

2018 Reverie
2012 The River (TV Filmi)

Görev Aldığı Yapımlar

Jaume Collet-Serra Fotoğrafları

Jaume Collet-Serra Fotoğrafları Jaume Collet-Serra Fotoğrafları Jaume Collet-Serra Fotoğrafları Jaume Collet-Serra Fotoğrafları Jaume Collet-Serra Fotoğrafları