Javier Fesser

Javier Fesser
Rol :Yönetmen
Doğum Tarihi :15.2.1964
Doğum Yeri:Madrid

İspanyol aktör, senarist ve yönetmen.

Camino (2008), Campeones (2018) ve Bienvenidos (2015) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2018 Campeones
2016 17 años juntos (Kısa Film)
2016 Servicio Técnico (Kısa Film)
2016 Primeros síntomas (Kısa Film)
2016 De frente (Kısa Film)
2015 Bienvenidos (Kısa Film)
2014 Mortadelo y Filemón contra Jimmy el Cachondo
2013 Dolor (Kısa Film)
2013 Al final todos mueren
2013 Invictus: El correo del César (Kısa Film)
2012 Depresión (Kısa Film)
2012 El regalo (Kısa Film)
2010 Última voluntad (Kısa Film)
2008 Camino
2007 The 2006 Academy Award Nominated Kısa Film Films: Live Action (Video)
2005 La cabina (Kısa Video)
2004 Umut Güzeldir (Belgesel)
2004 Binta y la gran idea (Kısa Film)
2003 La gran aventura de Mortadelo y Filemón
2001 La sorpresita (Kısa Film)
2001 Javi y Lucy (Mini Dizi)
1998 El milagro de P. Tinto
1995 El secdleto de la tlompeta (Kısa Film)
1994 Aquel ritmillo (Kısa Film)

Senaryo

2018 Campeones
2016 17 años juntos (Kısa Film)
2016 Servicio Técnico (Kısa Film)
2016 De frente (Kısa Film)
2015 Bienvenidos (Kısa Film)
2014 Mortadelo y Filemón contra Jimmy el Cachondo
2013 Dolor (Kısa Film)
2013 Al final todos mueren
2013 Invictus: El correo del César (Kısa Film)
2012 Depresión (Kısa Film)
2012 El regalo (Kısa Film)
2010 Última voluntad (Kısa Film)
2008 Camino
2007 The 2006 Academy Award Nominated Kısa Film Films: Live Action (Video)
2006 Candida
2005 La cabina (Kısa Video)
2004 Umut Güzeldir (Belgesel)
2004 Binta y la gran idea (Kısa Film)
2003 La gran aventura de Mortadelo y Filemón
1998 El milagro de P. Tinto
1995 El secdleto de la tlompeta (Kısa Film)
1994 Aquel ritmillo (Kısa Film)

Yapımcı

2006 Candida

Oyuncu

2018 Campeones
2014 Mortadelo y Filemón contra Jimmy el Cachondo
2013 Al final todos mueren
2003 La gran aventura de Mortadelo y Filemón
1998 El milagro de P. Tinto

Görev Aldığı Yapımlar

Javier Fesser Fotoğrafları

Javier Fesser Fotoğrafları Javier Fesser Fotoğrafları Javier Fesser Fotoğrafları Javier Fesser Fotoğrafları Javier Fesser Fotoğrafları