Jay Jay Warren

Jay Jay Warren
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :8.04.2000
Doğum Yeri:Kaliforniya

ABD'li oyuncu.

Tam adı James Wray Warren II'dir. Day of Reckoning (2016), Unintended (2018) ve The Shed (2019) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2021 Floating Bridge
2020 The Eagle and the Albatross
2020 RUSHED
2019 The Shed
2018 Unintended
2017 Remember Me (Kısa Film)
2017 The Reunion
2016 Day of Reckoning
2015 Beverly Hills Christmas
2014 Oblivious (Kısa Film)
2013 Flutter (Kısa Film)
2012 Hangdog (Kısa Film)
2012 Fall Memories (Kısa Film)
2012 Crossroad
2012 Cat Lady (Kısa Film)
2012 A Dream to Remember (Kısa Film)
2011 Nerd Wars! (Kısa Film)
2011 Kiddo (Kısa Film)
2011 August's Claim (Kısa Video)

Televizyon

2018 Bosch
2017 Raised by Wolves (TV Filmi)
2016 Cooper Barrett's Guide to Surviving Life
2016 Best Friends Whenever
2014 The McCarthys
2014 Sean Saves the World
2013 Maron
2012 Dream - A Tweeny Musical
2011 Fred 2: Night of the Living Fred (TV Filmi)

Görev Aldığı Yapımlar

Jay Jay Warren Fotoğrafları

Jay Jay Warren FotoğraflarıJay Jay Warren FotoğraflarıJay Jay Warren FotoğraflarıJay Jay Warren FotoğraflarıJay Jay Warren Fotoğrafları