Jay Roach

Jay Roach
Rol :Yönetmen
Doğum Tarihi :14.6.1957
Doğum Yeri:New Mexico

ABD'li senarist, yapımcı ve yönetmen.

Tam adı Mathew Jay Roach'tur. Trumbo (2015), Ajanlar Kralı (1997) ve Nefes Nefese (1994) gibi yapımlarla tanınmıştır. 1993 yılında Susanna Hoffs'la evlenmiştir ve iki çocuk babasıdır.

Filmografi

Yönetmen

2019 Skandal
2015 Trumbo
2012 Kampanya
2010 Dinner for Schmucks
2004 Zor Baba ve Dünür
2002 Avanak Ajan - Altın Kuş
2000 Zor Baba
1999 Mystery, Alaska
1999 Avanak Ajan
1997 Ajanlar Kralı
1990 Zoo Radio

Televizyon

2016 All the Way (TV Filmi)
2015 The Brink
2012 Game Change (TV Filmi)
2008 Oyun (TV Filmi)
2005 Earth to America (TV Programı)

Yapımcı

2019 Skandal
2017 Mark Felt: Beyaz Saray'a Yıkım Getiren Adam
2015 Sisters
2015 Trumbo
2012 Kampanya
2010 Zor Baba 3
2010 Dinner for Schmucks
2009 Brüno
2008 Smother
2007 Charlie İş Başında
2006 Borat
2005 Bir Otostopçunun Galaksi Rehberi
2004 Zor Baba ve Dünür
2004 50 İlk Öpücük
2000 Zor Baba
1996 The Empty Mirror
1994 Nefes Nefese

Televizyon

2016 All the Way (TV Filmi)
2015 The Brink
2012 Game Change (TV Filmi)
2008 Oyun (TV Filmi)
2006 Reel Comedy
2004 American Candidate
1993 Space Rangers
1993 Lifepod (TV Filmi)

Senaryo

1997 Poltergeist: The Legacy
1994 Nefes Nefese

Televizyon

1993 Space Rangers
1993 Lifepod (TV Filmi)

Oyuncu

2019 Barry
2015 Bryan Blue Show

Görev Aldığı Yapımlar

Jay Roach Fotoğrafları

Jay Roach Fotoğrafları Jay Roach Fotoğrafları Jay Roach Fotoğrafları Jay Roach Fotoğrafları Jay Roach Fotoğrafları