Jean-François Richet

Jean-François Richet
Rol :Yönetmen
Doğum Tarihi :2.7.1966
Doğum Yeri:Paris

Fransız oyuncu, senarist, yapımcı ve yönetmen.

Ölümcül İçgüdü (2008), L'ennemi public n°1 (2008) ve État des lieux (1995) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2018 İmparator: Yeraltı Dünyasının Hükümdarı
2016 Kan Bağı
2015 Un moment d'égarement
2008 L'ennemi public n°1
2008 Ölümcül İçgüdü
2005 Baskın
2001 De l'amour
1997 Ma 6-T va crack-er
1995 État des lieux

Senaryo

2018 İmparator: Yeraltı Dünyasının Hükümdarı
2015 Un moment d'égarement
2008 L'ennemi public n°1
2008 Ölümcül İçgüdü
2001 De l'amour
1997 Ma 6-T va crack-er
1995 État des lieux

Yapımcı

2014 Kim Takar!

Oyuncu

2018 İmparator: Yeraltı Dünyasının Hükümdarı
1997 Ma 6-T va crack-er

Görev Aldığı Yapımlar

Jean-François Richet Fotoğrafları

Jean-François Richet Fotoğrafları Jean-François Richet Fotoğrafları Jean-François Richet Fotoğrafları Jean-François Richet Fotoğrafları