Jeanette Nordahl

Jeanette Nordahl
Rol :Yönetmen
Doğum Tarihi :19.07.1985

Danimarkalı oyuncu, senarist ve yönetmen.

Vahş Bölge (2020), Kafesteki Kadın (2013) ve Waiting for Phil (2012) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2020 Når støvet har lagt sig
2020 Vahşi Bölge
2015 Nylon (Kısa Film)
2012 Waiting for Phil (Kısa Film)

Senaryo

2020 Vahşi Bölge
2012 Waiting for Phil (Kısa Film)
2005 My Mother's Love (Kısa Film)

Oyuncu

2004 Rød mand stå (Kısa Film)

Görev Aldığı Yapımlar

  • Vahşi Bölge, Kød & blod / Wildland , 2020, Yönetmen,Senarist

Jeanette Nordahl Fotoğrafları

Jeanette Nordahl FotoğraflarıJeanette Nordahl FotoğraflarıJeanette Nordahl Fotoğrafları