Jeanne Balibar

Jeanne Balibar
Rol :Seslendirme
Doğum Tarihi :13.4.1968
Doğum Yeri:Paris

Fransız müzisyen ve oyuncu.

With All My Love (2001), Kod 46 (2006) ve Sefiller (2019) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2020 Comédie humaine
2020 Memoria
2019 Sefiller
2019 Merveilles à Montfermeil
2019 La foire agricole (Kısa Film - Seslendirme)
2018 Soğuk Savaş
2017 Barbara
2016 La rentrée des classes (Kısa Film - Seslendirme)
2016 Deadweight
2016 À jamais
2014 Monako Prensesi Grace
2014 Les nuits d'été
2014 Le dos rouge
2013 Par exemple, Electre
2013 Delight
2010 Im Alter von Ellen
2009 Panique au village (Seslendirme)
2009 Le bal des actrices
2009 La femme invisible (d'après une histoire vraie)
2008 Sagan
2008 Le plaisir de chanter
2008 La fille de Monaco
2008 L'idiot
2007 Ne touchez pas la hache
2007 J'aurais voulu être un danseur
2006 Mademoiselle Y (Kısa Film)
2006 Call Me Agostino
2004 Clean
2003 Toutes ces belles promesses
2003 Saltimbank
2003 Kod 46
2002 Une affaire privée
2002 17 fois Cécile Cassard
2001 Va savoir
2001 Le stade de Wimbledon
2001 Intimisto (Kısa Film)
2001 Avec tout mon amour
2000 Sade
2000 Ça ira mieux demain
2000 Comédie de l'innocence
1999 Trois ponts sur la rivière
1998 Fin août, début septembre
1998 Dieu seul me voit
1997 Mange ta soupe
1997 J'ai horreur de l'amour
1996 Comment je me suis disputé... (ma vie sexuelle)
1995 La croisade d'Anne Buridan
1994 Un dimanche à Paris
1994 Le beau Pavel (Kısa Film)
1994 La folie douce
1992 La sentinelle

Televizyon

2019 Capitaine Marleau
2015 La Tueuse Caméléon (TV Filmi)
2013 The Tunnel
2012 Clara s'en va mourir (TV Filmi)
2009 Mourir d'aimer (TV Filmi)
2005 Les rois maudits (Mini Dizi)
1995 Cycle Simenon
1993 Julie Lescaut

Yönetmen

2019 Merveilles à Montfermeil
2013 Par exemple, Electre

Senaryo

2019 Merveilles à Montfermeil
2013 Par exemple, Electre

Görev Aldığı Yapımlar

Jeanne Balibar Fotoğrafları

Jeanne Balibar Fotoğrafları Jeanne Balibar Fotoğrafları Jeanne Balibar Fotoğrafları Jeanne Balibar Fotoğrafları Jeanne Balibar Fotoğrafları