Jeff Fowler

Jeff Fowler
Rol :Yönetmen
Doğum Tarihi :27.7.1978
Doğum Yeri:Illinois

ABD'li oyuncu, senarist ve yönetmen.

Gopher Broke (2004), Arkadaşım Canavar (2009) ve Sonic the Hedgehog (2019) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2019 Sonic the Hedgehog
2004 Gopher Broke (Kısa Film)

Senaryo

2006 A Gentlemen's Duel (Kısa Film)
2004 Gopher Broke (Kısa Film)

Oyuncu

2002 Gilmore Kızları

Görev Aldığı Yapımlar

Jeff Fowler Fotoğrafları

Jeff Fowler Fotoğrafları Jeff Fowler Fotoğrafları