Jeff Wadlow

Jeff Wadlow
Rol :Yönetmen
Doğum Tarihi :2.3.1976
Doğum Yeri:Arlington

ABD'li oyuncu, senarist, yapımcı ve yönetmen.

Tam adı Jeffrey Clark Wadlow'dur. 2001 yılında Güney Kaliforniya Üniversitesi Sinema-Televizyon Okulu'ndan mezun olmuştur. Cry Wolf (2005), Never Back Down (2008), Kick-Ass 2 (2013) ve Truth or Dare (2018) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2020 Hayal Adası
2018 Doğruluk mu Cesaret mi?
2016 Uluslararası Bir Suikastçının Gerçek Hatıraları
2013 Göster Gününü 2
2008 Asla Pes Etme
2005 E-katil
2004 Catching Kringle (Kısa Film)
2002 Manual Labor (Kısa Film)
2002 The Tower of Babble (Kısa Film)

Televizyon

2019 Ryan Hansen Solves Crimes on Television
2015 Agent X

Yapımcı

2020 Hayal Adası
2018 Doğruluk mu Cesaret mi?
2014 Clark (Kısa Film)
2014 Non-Stop

Televizyon

2019 Ryan Hansen Solves Crimes on Television
2017 The Strain
2013 Bates Motel
2011 Hail Mary (TV Filmi)
2010 The Odds (TV Filmi)

Senaryo

2020 Bloodshot: Durdurlamayan Güç
2020 Hayal Adası
2018 Doğruluk mu Cesaret mi?
2016 Uluslararası Bir Suikastçının Gerçek Hatıraları
2013 Göster Gününü 2
2007 Prey
2005 E-katil
2004 Catching Kringle (Kısa Film)
2002 Manual Labor (Kısa Film)
2002 The Tower of Babble (Kısa Film)

Televizyon

2017 The Strain
2013 Bates Motel
2011 Hail Mary (TV Filmi)
2010 The Odds (TV Filmi)

Oyuncu

2007 I'm Through with White Girls (The Inevitable Undoing of Jay Brooks)
2002 The Tower of Babble (Kısa Film)
2001 Pearl Harbor

Televizyon

2001 Roswell

Görev Aldığı Yapımlar

Jeff Wadlow Fotoğrafları

Jeff Wadlow Fotoğrafları Jeff Wadlow Fotoğrafları Jeff Wadlow Fotoğrafları Jeff Wadlow Fotoğrafları Jeff Wadlow Fotoğrafları