Jenna Ortega

Jenna Ortega
Rol :Seslendirme
Doğum Tarihi :27.09.2002
Doğum Yeri:Kaliforniya

ABD'li oyuncu.

Tam adı Jenna Marie Ortega'dır. Bebek Bakıcısı: Katil Kraliçe (2020), Elena d'Avalor (2016-2020), Demir Adam 3 (2013) ve Harley: Le Cadet de mes Soucis (2016-2018) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2022 Scream
2021 The Fallout
2021 Her Şeye Evet
2020 Bebek Bakıcısı: Katil Kraliçe
2019 Wyrm
2019 Girl Code (Kısa Film)
2018 Saving Flora
2017 Jacob Sartorius: Chapstick (Kısa Video)
2015 After Words
2014 Küçük Afacanlar Günü Kurtarıyor (Video)
2014 Young Love (Kısa Film)
2013 Ruhlar Bölgesi: Bölüm 2
2013 Demir Adam 3

Televizyon

2020 Jurassic World: La colo du Crétacé (Seslendirme)
2020 Home Movie: The Princess Bride (Mini Dizi)
2020 Green'lerin Büyükşehir Maceraları (Mini Dizi - Seslendirme)
2020 Elena d'Avalor (Seslendirme)
2019 Sen
2019 Elena of Avalor: Discovering the Magic Within (Mini Dizi - Seslendirme)
2019 Jane the Virgin
2018 Man of the House (TV Filmi)
2018 Frankie & Paige
2018 Disney Channel Stars: Legendary (Kısa Film)
2018 Harley: Le Cadet de mes Soucis
2017 Elena of Avalor: Adventures in Vallestrella (Mini Dizi - Seslendirme)
2015 The Massively Mixed-Up Middle School Mystery (Kısa Film)
2015 Richie Rich
2014 Rake
2014 OMG!
2014 La Forêt de l'Étrange (Mini Dizi - Seslendirme)
2014 Know It All Nina
2014 Cookie connection (TV Filmi)
2014 AwesomenessTV
2013 Des jours et des vies
2013 Deadtime Stories (Mini Dizi)
2012 Rob
2012 Les experts: Manhattan

Görev Aldığı Yapımlar

Jenna Ortega Fotoğrafları

Jenna Ortega FotoğraflarıJenna Ortega FotoğraflarıJenna Ortega FotoğraflarıJenna Ortega FotoğraflarıJenna Ortega Fotoğrafları