Jennifer Coolidge

Jennifer Coolidge
Rol :Seslendirme
Doğum Tarihi :28.8.1961
Doğum Yeri:Boston

ABD'li oyuncu.

Tam adı Jennifer Audrey Coolidge'tir. Seinfeld (1989-2003), Not of This Earth (1995), Trial and Error (1997) ve Amerikan Pastası (1999) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2020 Legally Blonde 3
2021 Pierre the Pigeon-Hawk (Seslendirme)
2020 Swan Song
2020 Promising Young Woman
2020 Patron Gibi
2018 Ariana Grande: Thank U, Next (Kısa Video)
2017 The New Adventures of Max (Seslendirme)
2017 Emoji Filmi (Seslendirme)
2016 Mascots
2015 Hell and Back (Seslendirme)
2015 Alvin ve Sincaplar: Yol Macerası
2014 Aleksander ve Felaket, Korkunç, Berbat, Çok Kötü Bir Gün
2013 Austen Diyarı
2013 2 Broke Girls Spectacular Superbowl Commercial (Kısa Video)
2012 Amerikan Pastası: Buluşma
2011 Mangus!
2010 The Jack of Spades
2009 The Bad Lieutenant: Port of Call - New Orleans
2009 Savaş Geyikleri
2009 ExTerminators
2009 A Good Funeral
2008 Soul Men
2008 Igor (Seslendirme)
2008 Foreign Exchange
2008 Dr. Dolittle: Tail to the Chief (Video - Seslendirme)
2007 The Captain (Short)
2007 Epic Movie
2006 For Your Consideration
2006 Click
2006 Buluşma Olayı
2006 American Dreamz
2005 Robots (Video Oyunu - Seslendirme)
2005 Robotlar (Seslendirme)
2005 Aunt Fanny's Tour of Booty (Kısa Video - Seslendirme)
2004 Talihsiz Serüvenler Dizisi
2004 Külkedisi Masalı
2003 Testosterone
2003 Bu Nasıl Sarışın 2
2003 As Virgins Fall
2003 Amerikan Pastası - Düğün
2003 A Mighty Wind
2003 Carolina
2001 Zırtapoz
2001 Pootie Tang
2001 Down to Earth
2001 Bu Nasıl Sarışın!
2001 Amerikan Pastası 2
2000 Kırık Kalpler Kulübü: Bir Romantik Komedi
2000 En Güzel Köpek
1999 Avanak Ajan
1999 Amerikan Pastası
1998 Slappy and the Stinkers
1998 Roxbury'de Bir Gece
1998 Brown's Requiem
1997 Trial and Error
1997 Plump Fiction
1995 Not of This Earth
1995 Love and Happiness

Televizyon

2020 Royalties (Mini Dizi)
2020 The Fungies
2019 The Fancies (Kısa Film - Seslendirme)
2019 The Cool Kids
2019 Gürültü Ailesi (Mini Dizi - Seslendirme)
2017 American Dad! (Seslendirme)
2017 2 Broke Girls
2016 Esrarengiz Kasaba (Seslendirme)
2015 TripTank (Seslendirme)
2015 Inside Amy Schumer
2015 Glee
2013 Hero Factory
2013 Gravity Falls Shorts (Mini Dizi - Seslendirme)
2012 The Game
2012 Napoleon Dynamite (Seslendirme)
2012 Fish Hooks (Seslendirme)
2012 The Life & Times of Tim (Seslendirme)
2012 The Secret Life of the American Teenager
2010 Beauty & the Briefcase (TV Filmi)
2010 Lego Hero Factory: Rise of the Rookies (TV Filmi – Seslendirme)
2009 Party Down
2009 Kath & Kim
2009 Bollywood Hero
2009 Nip/Tuck
2008 The Closer
2008 Rick & Steve the Happiest Gay Couple in All the World (Seslendirme)
2008 Living Proof (TV Filmi)
2007 Family of the Year
2006 Joey
2006 If You Lived Here, You'd Be Home Now (TV Filmi)
2005 Hopeless Pictures (Seslendirme)
2004 Game Over (Seslendirme)
2004 As Told by Ginger (Seslendirme)
2004 According to Jim
2004 Father of the Pride (Mini Dizi - Seslendirme)
2003 Sıkı Dostlar
2003 Sex and the City
2003 Citizen Tony (TV Filmi – Seslendirme)
2002 Do Over
2002 Women vs. Men (TV Filmi)
2002 The Burbs (TV Filmi)
2002 Stage on Screen: The Women (TV Filmi)
2001 The Andy Dick Show
2001 Sketch Pad
2001 Frasier
2001 Dead Last
1999 Ladies Man
1999 King of the Hill (Seslendirme)
1998 Rude Awakening
1998 Alright Already
1998 Men in White (TV Filmi)
1996 Saturday Night Special
1995 The Monroes
1995 A Bucket of Blood (TV Filmi)
1994 She TV
1993 Seinfeld

Görev Aldığı Yapımlar

Jennifer Coolidge Fotoğrafları

Jennifer Coolidge Fotoğrafları Jennifer Coolidge Fotoğrafları Jennifer Coolidge Fotoğrafları Jennifer Coolidge Fotoğrafları Jennifer Coolidge Fotoğrafları