Jennifer Ehle

Jennifer Ehle
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :29.12.1969
Doğum Yeri:Kuzey Karolayna

ABD'li aktris.

Tam adı Jennifer Anne Ehle'dir. 00:30 - Zero Dark Thirty (2012), Sessiz Bir Tutku (2016) ve Little Men (2016) filmleriyle tanınmıştır. 2001 yılında Michael Scott Ryan ile evlenmiştir ve iki çocuk sahibidir.

Filmografi

2020 Saint Maud
2019 The Wolf Hour
2019 The Professor and the Madman
2019 Run This Town
2018 Monster
2018 Vox Lux
2018 Take Point
2018 Özgürlüğün Elli Tonu
2018 Cameron Post'a Ters Terapi
2017 Wetlands
2017 Dev Avcısı
2017 Detroit
2016 The Fundamentals of Caring
2016 Sessiz Bir Tutku
2016 Little Men
2015 Spooks: The Greater Good
2015 Grinin Elli Tonu
2015 Advantageous
2014 The Forger
2014 Robocop
2014 Küçük Karmaşa
2014 Black or White
2012 00:30 - Zero Dark Thirty
2011 Zirveye Giden Yol
2011 Salgın
2011 Kader Ajanları
2010 Zoraki Kral
2009 The Greatest
2008 Zafer ve Gurur
2007 Before the Rains
2006 Alpha Male
2005 Nehrin Kralı
2002 Tutku
2000 The Real Thing (Video)
1999 This Year's Love
1999 Sunshine
1998 Bedrooms and Hallways
1997 Wilde
1997 Paradise Road
1994 Backbeat

Televizyon

2018 The Looming Tower (Mini Dizi)
2015 The Blacklist
2013 Low Winter Sun
2012 A Gifted Man
2008 The Russell Girl (TV Filmi)
1997 Melissa (Mini Dizi)
1995 Beyond Reason (TV Filmi)
1995 Pride and Prejudice (Mini Dizi)
1994 Self Catering (TV Filmi)
1994 Pleasure (TV Filmi)
1994 La récréation (TV Filmi)
1993 Performance
1993 Micky Love (TV Filmi)
1992 The Young Indiana Jones Chronicles
1992 The Camomile Lawn (Mini Dizi)

Görev Aldığı Yapımlar

Jennifer Ehle Fotoğrafları

Jennifer Ehle Fotoğrafları Jennifer Ehle Fotoğrafları Jennifer Ehle Fotoğrafları Jennifer Ehle Fotoğrafları Jennifer Ehle Fotoğrafları