Jennifer Lee

Jennifer Lee
Rol :Yönetmen
Doğum Tarihi :22.10.1971
Doğum Yeri:Rhode Island

ABD'li senarist, yapımcı ve yönetmen.

Tam adı Jennifer Michelle Rebecchi'dir. Karlar Ülkesi (2013), Oyunbozan Ralph (2012) ve Zootropolis: Hayvanlar Şehri (2016) filmleriyle tanınmıştır. 2014 yılında Karlar Ülkesi (2013) filmiyle En İyi Animasyon Filmi Akademi ödülü kazanmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2019 Karlar Ülkesi 2
2015 Karlar Ülkesi: Kutlama (Kısa Film)
2013 Karlar Ülkesi

Yapımcı

2019 Karlar Ülkesi 2
2018 Ralph ve Internet - Oyunbozan Ralph 2
2017 Olaf's Frozen Adventure (Kısa Film)
2004 A Thousand Words (Kısa Film)

Senaryo

2019 Karlar Ülkesi 2
2018 Zamanda Kıvrılma
2016 Zootropolis: Hayvanlar Şehri
2015 Disney Infinity 3.0 (Video Oyunu)
2015 Karlar Ülkesi: Kutlama (Kısa Film)
2014 Disney Infinity: Marvel Super Heroes (Video Oyunu)
2013 Karlar Ülkesi
2013 Disney Infinity (Video Oyunu)
2012 Oyunbozan Ralph

Oyuncu

2013 Karlar Ülkesi (Seslendirme)

Görev Aldığı Yapımlar

Jennifer Lee Fotoğrafları

Jennifer Lee Fotoğrafları Jennifer Lee Fotoğrafları Jennifer Lee Fotoğrafları Jennifer Lee Fotoğrafları Jennifer Lee Fotoğrafları