Jérémie Renier

Jérémie Renier
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :6.1.1981
Doğum Yeri:Brüksel

Belçikalı aktör. 

İlk filmi Luc ve Jean-Pierre Dardenne tarafından yönetilen eleştirmenlerce övülen La Promesse (1996) idi. 2004 yapımı La petite Fadette ve 2012 yapımı Cloclo isimli filmlerde başarılı bir oyunculuk sergilemiştir.

Filmografi

2017 L'Amant Double
2016 Eternité
2016 The Unknown Girl
2015 The Wakhan Front
2015 Ladygrey
2015 Sanctuaire (TV Filmi)
2014 Waste Land
2014 The Great Man
2014 Saint Laurent
2013 Brotherhood of Tears
2013 Intus (Kısa Film)
2012 White Elephant
2012 My Way
2011 Possessions
2011 The Kid with a Bike
2011 Les Aventures de Philibert, capitaine puceau
2010 Potiche
2010 Trois chats (Kısa Film)
2010 Pièce montée
2009 A Heavenly Vintage
2009 Tomorrow at Dawn
2008 The Silence of Lorna
2008 L'Heure d'été (Summer Hours)
2008 Coupable (Guilty)
2008 In Bruges
2007 Atonement
2007 Chez Maupassant (TV Dizisi)
2006 Nue Propriété
2006 Président
2006 Fair Play
2006 Dikkenek
2005 L'Enfant (The Child)
2005 Cavalcade
2005 Un amour à taire (TV Filmi)
2004 La Petite Fadette (TV Filmi)
2004 À cran, deux ans après (TV Filmi)
2004 Le Pont des Arts
2004 Toi, vieux (Kısa Film)
2004 San Antonio
2003 Work Hard, Play Hard
2003 Un fils de notre temps (TV Filmi)
2003 En territoire indien
2002 Jean Moulin (TV Filmi)
2002 The War in Paris
2002 Le Troisième Œil
2001 Mère de toxico (TV Filmi)
2001 Le Pornographe (The Pornographer)
2001 Brotherhood of the Wolf (Le Pacte des Loups)
2000 Le Fétichiste (Kısa Film)
2000 Faites comme si je n'étais pas là (Pretend That I'm Not Here)
2000 The King's Daughters
1999 Criminal Lovers
1996 The Promise (La Promesse)
1992 The Seven Deadly Sins

Görev Aldığı Yapımlar

Jérémie Renier Fotoğrafları

Jérémie Renier Fotoğrafları Jérémie Renier Fotoğrafları Jérémie Renier Fotoğrafları Jérémie Renier Fotoğrafları Jérémie Renier Fotoğrafları