Jérémy Clapin

Jérémy Clapin
Rol :Yönetmen
Doğum Tarihi :13.2.1974
Doğum Yeri:Paris

Fransız senarist, yapımcı ve yönetmen.

1999 yılında Paris Sahne Sanatları Okulu’ndan mezun oldu. Grafik sanatçısı, illüstratör ve reklam yönetmeni olarak çalıştı. 2004 yılında yönettiği ilk kısa canlandırma filmi A Backbone Tale, dünya çapında 60 festivale katıldı ve birçok ödül aldı.

Bugüne kadar sadece kısa filmler üzerinde çalışmalar yapan Clapin, Bedenimi Kaybettim filmiyle ilk kez uzun metraj bir filmi yönetmiştir.

Filmografi

Yönetmen

2019 Bedenimi Kaybettim
2015 Hundred Waters: Innocent (Kısa Film)
2012 Palmipédarium (Kısa Film)
2008 Skhizein (Kısa Film)
2004 Une histoire vertébrale (Kısa Film)

Senaryo

2019 Bedenimi Kaybettim
2012 Palmipédarium (Kısa Film)
2008 Skhizein (Kısa Film)
2004 Une histoire vertébrale (Kısa Film)

Yapımcı

2012 Palmipédarium (Kısa Film)

Görev Aldığı Yapımlar

Jérémy Clapin Fotoğrafları

Jérémy Clapin Fotoğrafları Jérémy Clapin Fotoğrafları Jérémy Clapin Fotoğrafları Jérémy Clapin Fotoğrafları Jérémy Clapin Fotoğrafları