Jeremy Strong

Jeremy Strong
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :25.12.1978
Doğum Yeri:Boston

ABD'li oyuncu.

Büyük Açık (2015), Yargıç (2014), Mistik Olay (2008) ve The Gentlemen (2019) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2020 The Trial of the Chicago 7
2019 The Gentlemen
2019 Serenity
2017 Molly'nin Oyunu
2017 Detroit
2015 Kara Düzen
2015 Büyük Açık
2014 Yargıç
2014 Time Out of Mind
2014 Özgürlük Yürüyüşü
2013 JFK Suikastı
2012 See Girl Run
2012 Robot & Frank
2012 Please, Alfonso (Kısa Film)
2012 Lincoln
2012 00:30 - Zero Dark Thirty
2011 Love Is Like Life But Longer (Kısa Film)
2010 Yes (Kısa Film)
2010 The Romantics
2009 Das Vaterspiel
2009 Contact High
2009 Haberci
2008 Mistik Olay
2008 Humboldt County

Televizyon

2019 Succession
2016 Masters of Sex
2013 Mob City
2013 The Good Wife

Görev Aldığı Yapımlar

Jeremy Strong Fotoğrafları

Jeremy Strong Fotoğrafları Jeremy Strong Fotoğrafları Jeremy Strong Fotoğrafları Jeremy Strong Fotoğrafları Jeremy Strong Fotoğrafları