Jesse Borrego

Jesse Borrego
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :1.08.1962
Doğum Yeri:Teksas

ABD'li aktör. 

Blood In Blood Out'da Cruz Candelaria, Fame'de Jesse V. Valesquez, 24 dizisinde Gael Ortega ve Dexter dizisinde George King rolleri ile tanınır.

Incarnate Word Üniversitesi'nde tiyatro ve dans okudu, California Institute of Arts'ta oyunculuk eğitimi aldı.

Filmografi

2018 Colossal Youth (Ayrıca Yapımcı)
2017 Closer to Bottom (Ayrıca Yönetmen)
2016 Birth of a Killer (Kısa Film)
2016 Las Tesoros de San Antonio: A Westside Story (Belgesel - Sadece Yapımcı)
2016 Karabasan
2016 Gino's Wife
2014 Shut Out: A Baseball Film (Kısa Film)
2013 Wappo vs. The World (Kısa Film)
2013 Line of Duty
2013 Go for Sisters
2011 Kolombiyalı: İntikam Meleği
2009 Misiunea
2009 Dream Healing
2008 The Bookie
2005 Yeni Dünya: Amerika'nın Keşfi
2003 Shadow Chaser (Kısa Film)
2003 Scooby-Doo! ve Meksika Canavari (Video - Seslendirme)
2001 Come and Take It Day
2000 A Lowrider Spring Break En San Quilmas
1998 Veteranos
1998 LiteWeight
1998 Bubba and Ike
1997 Retroactiv
1997 Kan Bağı
1997 Con Air
1996 Yalnız Kovboy
1996 Pain Flower
1996 Follow Me Home
1994 I Like It Like That
1994 Bienvenido-Welcome
1993 Çılgın Yaşamım
1993 Bound by Honor
1989 New York Üçlemesi

Televizyon

2017 Fear the Walking Dead
2016 Un Comportament Adecvat
2015 American Crime
2014 From Dusk Till Dawn: The Series
2013 Burn Notice
2011 Chaos
2008 Dexter
2007 Kanıt Peşinde
2006 CSI: Miami
2005 Alerta Medicala
2003 24 de ore
2003 The Maldonado Miracle (TV Filmi)
2002 What's New, Scooby-Doo? (Seslendirme)
2001 Atingerea Ingerilor
2000 Hell Swarm (TV Filmi)
1999 The Magnificent Seven
1999 The Darkest Day (TV Filmi)
1999 Brimstone
1998 The Hunger
1997 Spitalul de Urgenta
1997 Happily Ever After: Fairy Tales for Every Child (TV Series - Seslendirme)
1997 Chicago Hope
1996 Dalva (TV Filmi)
1995 Tecumseh: The Last Warrior (TV Filmi)
1991 Under Cover
1991 China Beach
1991 Before the Storm (TV Filmi)
1990 Telefonul de la miezul noptii
1989 Evli ve Çocuklu
1989 Kanun Namına
1987 The Bronx Zoo
1984 Fame

Görev Aldığı Yapımlar

Jesse Borrego Fotoğrafları

Jesse Borrego FotoğraflarıJesse Borrego FotoğraflarıJesse Borrego FotoğraflarıJesse Borrego FotoğraflarıJesse Borrego Fotoğrafları