Jesse Plemons

Jesse Plemons
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :2.4.1988
Doğum Yeri:Texas

ABD'li aktör.

Tam adı Jesse Lon Plemons'tur. NBC drama dizisi Friday Night Lights'da Landry Clarke, AMC suç drama serisi Breaking Bad'de Todd Alquist ve FX antoloji dizisi Fargo'da Ed Blumquist rolleriyle tanınmıştır. Like Mike (2002), Observe ve Report (2009), Battleship (2012), The Master (2012) ve Black Mass (2015) gibi filmlerde de başarıyla rol almıştır.

Filmografi

2020 I'm Thinking of Ending Things
2020 Jungle Cruise
2020 Antlers
2019 The Irishman
2018 Vice
2018 Oyun Gecesi
2017 The Post
2017 The Discovery
2017 Vahşiler
2017 Barry Seal: Kaçakçı
2017 The Papers
2016 Other People
2015 Black Mass
2015 The Program
2015 Bridge of Spies
2014 The Homesman
2012 The Master
2012 Battleship
2011 Paul
2010 Happiness Runs
2010 Meeting Spencer
2009 Observe and Report
2009 Shrink
2008 The Flyboys
2003 When Zachary Beaver Came to Town
2003 The Failures
2002 Children on Their Birthdays
2002 Like Mike
2000 All the Pretty Horses
1999 Varsity Blues
1998 Finding North

Televizyon

2018 Drunk History
2017 Black Mirror
2017 No Activity
2015 Fargo
2014 Olive Kitteridge
2013 The Missionary
2012 Bent
2012 Breaking Bad
2011 Childrens Hospital
2009 Cold Case
2008 Fear Itself
2006 Grey's Anatomy
2006 NCIS
2006 Friday Night Lights
2004 Huff
2004 CSI: Crime Scene Investigation
2003 The Lyon's Den
2003 Judging Amy
2001 The Guardian
2001 Sabrina, the Teenage Witch
2000 Walker, Texas Ranger

Görev Aldığı Yapımlar

Jesse Plemons Fotoğrafları

Jesse Plemons Fotoğrafları Jesse Plemons Fotoğrafları Jesse Plemons Fotoğrafları Jesse Plemons Fotoğrafları Jesse Plemons Fotoğrafları