Jesse Williams

Jesse Williams
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :5.8.1981
Doğum Yeri:Şikago

J. Wesley 'Jesse' Williams (d. 5 Ağustos 1981), Amerikalı oyuncu ve model. ABC Television'daki series Grey's Anatomy dizisinde canlandırdığı Dr. Jackson Avery karakteriyle tanınmaktadır.

Filmografi
Film


2008     The Sisterhood of the Traveling Pants 2     Leo    
2010     Brooklyn's Finest     Eddie Quinlain     5 Mart 2010
2012     The Cabin in the Woods     Holden McCrea     13 Nisan 2012
2013     The Butler     James Lawson     18 Ekim 2013
Televizyon
Yıl     Başlık     Rol     Notlar
2006     Law & Order     Kwame     1 bölüm
2006     Beyond the Break     Eric Medina     8 bölüm
2008     Greek     Drew Collins     2 bölüm
2009     The Washingtonienne     Keya     'HBO'
2009–present     Grey's Anatomy     Dr. Jackson Avery     Yan rol (6. sezon)
Ana rol (7. sezon–günümüz)

Görev Aldığı Yapımlar

Jesse Williams Fotoğrafları

Jesse Williams Fotoğrafları Jesse Williams Fotoğrafları Jesse Williams Fotoğrafları Jesse Williams Fotoğrafları Jesse Williams Fotoğrafları