Jessica Hausner

Jessica Hausner
Rol :Yönetmen
Doğum Tarihi :6.10.1972
Doğum Yeri:Viyana

Avusturyalı senarist, yapımcı ve yönetmen.

Küçük Joe (2019), Lourdes (2009) ve Lovely Rita (2001) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2019 Küçük Joe
2014 Çılgın Aşk
2009 Lourdes
2006 Toast
2004 Hotel
2001 Lovely Rita
1999 Inter-View (Kısa Film)
1995 Flora (Kısa Film)

Yapımcı

2019 Küçük Joe
2007 Free Rainer
2007 Immer nir am Meer
2005 Spiele Leben
2005 Schläfer 
1995 Flora (Kısa Film)

Senaryo

2019 Küçük Joe
2014 Çılgın Aşk
2009 Lourdes
2006 Toast
2004 Hotel
2001 Lovely Rita
1999 Inter-View (Kısa Film)
1995 Flora (Kısa Film)
1994 Kilometer 123,5 (Kısa Film)

Görev Aldığı Yapımlar

Jessica Hausner Fotoğrafları

Jessica Hausner Fotoğrafları Jessica Hausner Fotoğrafları Jessica Hausner Fotoğrafları Jessica Hausner Fotoğrafları Jessica Hausner Fotoğrafları