Jessica McLeod

Jessica McLeod
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :25.1.1997
Doğum Yeri:Victoria

Kanadalı aktris, senarist, yapımcı ve yönetmen.

Claremont Secondary Lisesi'ni bitirdi. Küçük yaşlardan itibaren oyunculuğa ilgi duydu ve bu alanda eğitim almaya başladı. Ayrıca şiir ve yüzme sporuyla ilgilendi ve bu dallarda çeşitli yarışmalarda dereceler elde etti. İlk kez 2005 yılında henüz 8 yaşındayken Fetching Cody filmiyle kamera karşısına geçti. Zoo ve Boy/Girl TV dizilerindeki rolleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2019 Andie The Great
2018 All-in Madonna (Kısa Film)
2018 The Devil You Don't Know (Kısa Film)
2018 Ambitions (Kısa Film)
2018 Boundaries
2017 Roam (Kısa Film)
2017 Occam (Kısa Film)
2017 Where's Violet? (Kısa Film)
2017 Hollow in the Land
2017 Everfall
2017 Death Note
2017 The Hollow Child
2016 Bon Bon Fire (Kısa Film)
2016 Deadbeat Daddies (Kısa Film)
2015 A Blast from Our Teenage Pasts (Kısa Film)
2015 The Condenado League (Kısa Film)
2014 Preggoland
2013 Margraue
2007 Yitirdiğimiz Şeyler
2006 Korkunç Bir Film 4
2005 Fetching Cody

Televizyon

2018 You Me Her
2018 Life Sentence
2016 Almost Actors
2016 Boy/Girl
2016 Haters Back Off!
2016 Zoo
2014 Some Assembly Required
2014 Zapped (TV Filmi)
2013 R.L. Stine's The Haunting Hour
2013 Rita (TV Filmi)
2013 Stonados (TV Filmi)
2013 Eve of Destruction (Mini Dizi)
2012 The Christmas Consultant (TV Filmi)
2009 Christmas in Canaan (TV Filmi)
2009 Mr. Troop Mom (TV Filmi)
2009 Tornado Valley (TV Filmi)
2009 Impact (Mini Dizi)

Senaryo

2018 A Typical Fairytale (Kısa Film)
2016 Boy/Girl
2015 A Blast from Our Teenage Pasts (Kısa Film)

Yapımcı

2016 Almost Actors
2016 Boy/Girl
2016 Deadbeat Daddies (Kısa Film)
2015 The Condenado League (Kısa Film)

Yönetmen

2016 Boy/Girl
2015 Almost Actors

Görev Aldığı Yapımlar

Jessica McLeod Fotoğrafları

Jessica McLeod Fotoğrafları Jessica McLeod Fotoğrafları Jessica McLeod Fotoğrafları Jessica McLeod Fotoğrafları Jessica McLeod Fotoğrafları