Jiang Du

Jiang Du
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :10.9.1985
Doğum Yeri:Jinan

Çinli oyuncu.

Hong hai xing dong (2018), Ni hao, Zhihua (2018) ve Chui lung II (2019) filmleriyle tanınmıştır. 2013 yılında Siyan Huo ile evlenmiştir ve bir çocuk sahibidir.

Filmografi

2019 The Chinese Pilot
2019 Lie huo ying xiong
2019 Chui lung II
2019 Elveda Oğlum
2018 Ni hao, Zhihua
2018 Hong hai xing dong
2016 Luo man di ke xiao wang shi
2016 Gao gen xie xian sheng

Televizyon

2018 Brave World
2016 Lie Chang
2014 Cao Mao Jing Cha

Görev Aldığı Yapımlar

Jiang Du Fotoğrafları

Jiang Du Fotoğrafları Jiang Du Fotoğrafları Jiang Du Fotoğrafları