Jill Culton

Jill Culton
Rol :Yönetmen
Doğum Tarihi :1.1.1900

ABD'li animatör, senarist, yapımcı ve yönetmen.

California Institute of the Arts animasyon bölümünden mezun oldu. Oyuncak Hikayesi (1995), Oyuncak Hikayesi 2 (1999), Shrek (2001), Çılgın Dostlar (2006) ve Çılgın Dostlar 2 (2009) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2019 Abominable
2006 Boog & Elliot's Midnight Bun Run (Kısa Video)
2006 Çılgın Dostlar

Yapımcı

2008 Çılgın Dostlar 2 (Video)

Senaryo

2019 Abominable
2015 Çılgın Dostlar 4: Korkak Kahraman (Video)
2006 Çılgın Dostlar
2001 Sevimli Canavarlar

Görev Aldığı Yapımlar

Jill Culton Fotoğrafları

Jill Culton Fotoğrafları Jill Culton Fotoğrafları Jill Culton Fotoğrafları Jill Culton Fotoğrafları