Jill Hennessy

Jill Hennessy
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :25.11.1968
Doğum Yeri:Alberta

Kanadalı oyuncu.

Tam adı Jillian Noel Hennessy'dir. Oyunculuğa 1988 yılı yapımı Dead Ringers filmiyle adım atmıştır. Genelde dram tarzı filmlerde yer almış olan oyuncu New York'ta Bir Sonbahar (2000), Madam Secretary (2015-2016) ve The Blacklist (2017) gibi yapımlarla tanınmıştır. 2009 yılında Ghost In My Head isimli ilk ve tek müzik albümünü yayınlamıştır.

Filmografi

2019 Standing Up, Falling Down
2019 Kripto Vurgun
2018 Lost in Time
2017 Don't Sleep
2013 If I Had Wings
2012 Dawn Rider
2011 Roadie
2010 Small Town Murder Songs
2008 Lymelife
2007 Game of Life
2007 Çılgın Motorcular
2002 Pipe Dream
2002 Love in the Time of Money
2001 Kurşun
2000 The Acting Class
2000 New York'ta Bir Sonbahar
1999 Two Ninas
1999 The Florentine
1999 Row Your Boat
1999 Molly
1999 Komodo
1999 Chutney Popcorn
1998 Weekend Getaway (Short)
1998 Dead Broke
1997 Kumpas
1997 Kiss & Tell
1997 Bir Gülücük İçin
1996 I Shot Andy Warhol
1994 The Paper
1993 Trip nach Tunis
1993 RoboCop 3
1988 Dead Ringers

Televizyon

2019 City on a Hill
2018 Yellowstone
2018 Crawford
2018 Bull
2017 The Blacklist
2017 Shots Fired
2016 Madam Secretary
2014 The Good Wife
2013 Jo (Mini Dizi)
2012 Luck
2012 Sunshine Sketches of a Little Town (TV Filmi)
2007 Crossing Jordan
2006 Las Vegas
2001 Jackie, Ethel, Joan: The Women of Camelot (TV Filmi)
2000 Nuremberg (Mini Dizi)
1996 Homicide: Life on the Street
1996 Law & Order
1992 Flying Blind
1990 T and T
1990 E.N.G.
1990 Counterstrike
1990 C.B.C.'s Magic Hour
1990 Friday the 13th: The Series
1990 War of the Worlds
1989 The Hitchhiker

Görev Aldığı Yapımlar

Jill Hennessy Fotoğrafları

Jill Hennessy Fotoğrafları Jill Hennessy Fotoğrafları Jill Hennessy Fotoğrafları Jill Hennessy Fotoğrafları Jill Hennessy Fotoğrafları