Jim Liu

Jim Liu
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :1.01.1900

Tayvanlı oyuncu.

Tayvan Sanat Üniversitesi'nden 2007 yılında mezun oldu. Daha sonra Southampton Üniversitesi'nde Film Çalışmaları alanında doktora yapmak için 3 yıl burs kazandı. İngiltere'de okurken çeşitli bağımsız filmlerde oyunculuk yapmaya başladı. The Windsors (2017), Harley ve Davidsons (2016) ve Strike Back (2015) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2019 Yip Man 4: Final
2019 The Farewell
2018 Little Milo (Kısa Video)
2017 Transformers 5: Son Şövalye
2016 V Day (Kısa Film)
2015 Blue-Eyed Me (Kısa Film)
2014 Yarının Sınırında
2014 Dealer (Kısa Film)
2013 Mental Image (Kısa Film)
2013 Zafere Hücum
2013 Çılgın Joe
2012 Aia

Televizyon

2017 The Windsors
2016 Harley and the Davidsons (Mini Dizi)
2016 Chinese Girls in London
2015 Strike Back

Görev Aldığı Yapımlar

Jim Liu Fotoğrafları

Jim Liu FotoğraflarıJim Liu FotoğraflarıJim Liu FotoğraflarıJim Liu FotoğraflarıJim Liu Fotoğrafları