Jin Zhang

Jin Zhang
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :19.5.1974
Doğum Yeri:Chongqing

Çinli oyuncu.

Büyük Usta (2013), Pasifik Savaşı: İsyan (2018) ve Yip Man 3 (2015) filmleriyle tanınmıştır. 12 Ocak 2008 tarihinde Ada Choi ile evlenmiştir. 2 çocuk sahibidir.

Filmografi

2019 The Invincible Dragon
2019 Escape Plan: The Extractors
2018 Yip Man ngoi zyun: Cheung Tin Chi
2018 Pasifik Savaşı: İsyan
2017 Kuang shou
2017 Duk gai
2015 Yip Man 3
2015 Saat po long 2
2014 Huang feihong zhi yingxiong you meng
2014 Heroes Amidst Turmoil
2014 Du cheng feng yun
2013 Fei chang xing yun
2013 Büyük Usta
2012 Xuan hong
2010 Ai qing wei xiu zhan
2010 Tiger Team - Der Berg der 1000 Drachen
2009 Lau long che sai kai bui
2008 Wushu
2008 İmparatoriçe ve Savaşçıları
2007 Gong fu wu di
2002 Ji di huang ling
2002 Ten Minutes Older: The Trumpet
2001 Mo ren kuang dao
1994 Liu mang lu shi

Televizyon

2003 Shui yue dong tian

Görev Aldığı Yapımlar

Jin Zhang Fotoğrafları

Jin Zhang Fotoğrafları Jin Zhang Fotoğrafları Jin Zhang Fotoğrafları Jin Zhang Fotoğrafları Jin Zhang Fotoğrafları