Jingchun Wang

Jingchun Wang
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :12.2.1973
Doğum Yeri:Sincan

Çinli aktör.

Aslen Uygur Türkü'dür. Shanghai Theatre Academy mezunudur. Jing cha ri ji (2013), Savaşın Çiçekleri (2011) ve Di jiu tian chang (2019) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2019 Di jiu tian chang
2018 Ying
2017 Yin bao zhe
2017 The Founding of an Army
2017 Mei hao de yi wai
2016 Time Raiders
2015 Wo shi zheng ren
2015 Tan ling dang an
2015 Ca qiang zou huo
2014 İnce Buz, Kara Kömür
2014 Huang jin shi dai
2014 Cong cong na nian
2013 Jing cha ri ji
2012 Ai
2012 You-Zhong
2012 Shi er xing zuo li qi shi jian
2011 Wo 11
2011 Savaşın Çiçekleri

Televizyon

2018 Tuo shen
2009 Feng kuang de mei gui (TV Filmi)
2008 Wu fa jie ju (TV Filmi)

Görev Aldığı Yapımlar

Jingchun Wang Fotoğrafları

Jingchun Wang Fotoğrafları Jingchun Wang Fotoğrafları Jingchun Wang Fotoğrafları Jingchun Wang Fotoğrafları Jingchun Wang Fotoğrafları