Jingjing Qu

Jingjing Qu
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :17.5.1990

Çinli aktris.

Birth of the Dragon (2016), Voyage en Chine (2015) ve Fa Yi Qin Ming (2016) filmlerindeki rolleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2017 North East Past: Po Ma Zhang Fei
2016 Birth of the Dragon
2015 Bie you dong ji
2015 Ai zhi chu ti yan
2015 Voyage en Chine
2014 Huang jin shi dai
2014 Old Boys: The Way of the Dragon
2013 Peking Willow
2013 The Falling Feather

Televizyon

2017 Fu he da shi
2016 Fa Yi Qin Ming
2016 Far Away Love
2009 Hu Dan Xiaoxin

Görev Aldığı Yapımlar

Jingjing Qu Fotoğrafları

Jingjing Qu Fotoğrafları