Jinpachi Nezu

Jinpachi Nezu
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :1.12.1947
Doğum Yeri:Yamanashi

Japon oyuncu.

Asıl adı Toru Nezu'dur. Ran (1985), Kagemusha (1980) ve Tenshi no tamago (1985) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2015 Gonin sâga
2004 Runin: Banished
2003 Yurusarezaru mono
2003 The Man in White Part 2: Requiem for the Lion
2003 Doragon heddo
2001 Red Shadow: Akakage
2001 Kikuchi-jô monogatari - sakimori-tachi no uta
2000 Shisha no gakuensai
2000 Senrigan
2000 Kubitsuri kikyuu (Kısa Video)
1999 Saraba gokudo dead beat
1999 Nobody
1999 Kin'yû fushoku rettô: Jubaku
1999 Fukuro no shiro
1998 Tadon to chikuwa
1998 Rabu retâ
1998 Kuro no tenshi Vol. 1
1997 Natsu jikan no otonatachi
1997 Fukigen na kajitsu
1996 Gennsou Andalusia
1995 Yami gorufâ 2: Ougon no patâ (Video)
1995 Sayonara Nippon!
1995 Gonin
1994 Yoru ga mata kuru
1994 Yami gorufâ: Shikakenin retsuden (Video)
1994 Tenshi no harawata: Akai senkô
1993 Nûdo no yoru
1993 Kidô keisatsu patorebâ: The Filmi 2 (Seslendirme)
1991 Ojoudan (Video)
1991 Gekka no ran (Video)
1990 Tasumania monogatari
1989 Raffles Hotel
1989 226
1988 Nikutai no mon
1987 Yoshiwara enjô
1987 Ryoma wo kitta otoko
1987 Kono aino monogatari
1985 Tenshi no tamago (Seslendirme)
1985 Ran
1985 Bobî ni kubittake (Kısa Film - Seslendirme)
1983 Daijôbu, mai furendo
1982 Saraba itoshiki daichi
1982 Kono ko no nanatsu no oiwai ni
1982 Kidonappu burûsu
1981 Eki
1980 Kagemusha
1979 Sono go no jingi naki tatakai
1976 Genkai-nada
1974 Nureta sai no me

Televizyon

2001 Mukai Arata no Dobutsu Nikki: Aiken Rosinante no Sainan
2000 Kyôtarô Nishimura's Travel Mystery 34 (TV Filmi)
2000 Gêmu no tatsujin
2000 Gakkô no kaidan: Haru no noroi supesharu (TV Filmi)
1997 Tôsan wa mori ni kakureru (TV Filmi)
1996 Wakaba no koro
1995 Anata no naka de ikiru: CG seinen no kodoku to ai (TV Filmi)
1993 Hacchôbori torimono-banashi
1991 Taiheiki
1990 Yonimo kimyô na monogatari
1989 Shijou no tabibito
1989 Donau no tabibito
1988 Koiwa itsumo almond pink (Mini Dizi)
1981 Tonari no onna: Gendai Saikaku monogatari (TV Filmi)
1979 Zatôichi monogatari

Görev Aldığı Yapımlar

Jinpachi Nezu Fotoğrafları

Jinpachi Nezu Fotoğrafları Jinpachi Nezu Fotoğrafları Jinpachi Nezu Fotoğrafları Jinpachi Nezu Fotoğrafları Jinpachi Nezu Fotoğrafları