Joachim Fjelstrup

Joachim Fjelstrup
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :1.1.1987
Doğum Yeri:Herlev

Danimarkalı oyuncu.

2013 yılında Danimarka Ulusal Performans Sanatları Okulu'ndan mezun olmuştur. Steppeulven (2014), Au nom du père (2017-2018), Vahşi Bölge (2020) ve Den Blå Orkidé (2020) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2020 Den Blå Orkidé
2020 Vahşi Bölge
2019 Eriks krig (Kısa Film)
2017 Et Familieforetagende (Kısa Film)
2015 Heaven (Kısa Film)
2015 The Stranger (Kısa Film)
2015 Invasion Day
2014 Steppeulven

Televizyon

2020 Julefeber
2020 29
2018 Au nom du père
2018 Greyzone

Görev Aldığı Yapımlar

Joachim Fjelstrup Fotoğrafları

Joachim Fjelstrup Fotoğrafları Joachim Fjelstrup Fotoğrafları Joachim Fjelstrup Fotoğrafları Joachim Fjelstrup Fotoğrafları Joachim Fjelstrup Fotoğrafları