Joana Ribeiro

Joana Ribeiro
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :25.3.1992
Doğum Yeri:Lizbon

Portekizli aktris.

Dancin' Days (2012), Madre Paula (2017) ve Paixão (2017) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2019 Fatima
2019 Linhas Tortas
2019 Portugal Não Está à Venda
2018 O Caderno Negro
2018 The Man Who Killed Don Quixote
2017 Muletas (Kısa Film)
2015 A Uma Hora Incerta
2015 Gasolina (Kısa Film)
2013 Herança do Silêncio (Kısa Film)

Televizyon

2018 A Teia
2018 Paixão
2017 Madre Paula
2016 Poderosas
2014 Sol de Inverno
2013 Dancin' Days

Görev Aldığı Yapımlar

Joana Ribeiro Fotoğrafları

Joana Ribeiro Fotoğrafları Joana Ribeiro Fotoğrafları Joana Ribeiro Fotoğrafları Joana Ribeiro Fotoğrafları Joana Ribeiro Fotoğrafları