Jodi Balfour

Jodi Balfour
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :29.10.1987
Doğum Yeri:Cape Town

Güney Afrikalı oyuncu.

Cape Town Üniversitesi Tiyatro ve Performans bölümü mezunudur. Vampire (2011), The Husband (2013) ve Geriye Kalanlar (2019) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2019 Geriye Kalanlar
2015 Unearthing
2015 Eadweard
2015 Almost Anything
2014 Valentines Day (Kısa Film)
2013 The Husband
2013 A Ghost Within (Kısa Film)
2013 Waterloo (Kısa Film)
2013 Afterparty
2011 Son Durak 5
2011 Vampire

Televizyon

2020 For All Mankind
2019 True Detective
2017 The Crown
2017 Rellik (Mini Dizi)
2016 Quarry
2014 Bomb Girls: Facing the Enemy (TV Filmi)
2014 The Best Laid Plans (Mini Dizi)
2013 Primeval: New World
2013 Bomb Girls
2011 V
2011 Sanctuary
2011 R.L. Stine's The Haunting Hour
2011 Doğaüstü
2011 The Sinking of the Laconia (Mini Dizi)
2010 Tower Prep
2010 Kongo (TV Filmi)
2009 The Philanthropist

Yapımcı

2015 Almos Anything
2013 Afterparty

Senaryo

2015 Almos Anything

Görev Aldığı Yapımlar

Jodi Balfour Fotoğrafları

Jodi Balfour Fotoğrafları Jodi Balfour Fotoğrafları Jodi Balfour Fotoğrafları Jodi Balfour Fotoğrafları Jodi Balfour Fotoğrafları