Joe Cole

Joe Cole
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :28.11.1988
Doğum Yeri:Londra

İngiliz aktör.

Tam adı Joseph Michael Jaquest Cole'dur. 2012 yapımı Offender, 2015 yapımı Secret in Their Eyes, Green Room ve 2012 yapımı Skins ve 2013-2017 yılları arası yayınlanan Peaky Blinders dizileriyle tanınmıştır.

Filmografi

2018 Happy New Year, Colin Burstead
2017 Thank You for Your Service
2017 Woodshock
2017 Eye on Juliet
2017 A Prayer Before Dawn
2015 Gizemli Gerçek
2015 Green Room
2015 Pressure
2014 Callow & Sons (Kısa Film)
2014 Peterman
2014 The Falling
2014 Slap (Kısa Film)
2014 Düşerken
2012 Aşk, Şimdi
2012 Offender
2012 Volume (Kısa Film)
2010 Assessment (Kısa Film)

Televizyon

2018 Pure
2017 Kara Ayna
2013 Peaky Blinders
2013 Playhouse Presents
2012 The Hour
2012 The Thick of It
2012 Skins
2011 Injustice (Mini Dizi)
2011 Come Fly with Me
2010 Stanley Park (TV Filmi)
2010 Holby City
2010 The Bill

Görev Aldığı Yapımlar

Joe Cole Fotoğrafları

Joe Cole Fotoğrafları Joe Cole Fotoğrafları Joe Cole Fotoğrafları Joe Cole Fotoğrafları Joe Cole Fotoğrafları