Joe Manganiello

Joe Manganiello
Rol :Seslendirme
Doğum Tarihi :28.12.1976
Doğum Yeri:Pensilvanya

ABD'li oyuncu, yapımcı ve yönetmen.

Tam adı Joseph Michael Manganiello'dur. Babası İtalyan, annesi ise Alman-Avusturya-Hırvat ve Ermeni kökenlidir. İlk kez 2002 yapımı Örümcek Adam filmiyle sinemaya adım atmıştır ve bu filmle tanınmıştır.

Filmografi

2022 Adalet Birliği: Bölüm 2
2022 Deathstroke
2022 Shoplifters of the World
2022 The Sleepover
2021 Zack Snyder's Justice League
2020 Archenemy
2019 Jay and Silent Bob Reboot
2019 Stano
2018 Rampage: Büyük Yıkım
2018 Sarhoş Ebeveynler
2017 Şirinler: Kayıp Köy (Seslendirme)
2017 Justice League: Adalet Birliği
2016 Pee-wee's Big Holiday
2015 Knight of Cups
2015 Tumbledown
2015 Magic Mike XXL
2014 Sabotage
2012 What to Expect When You're Expecting
2012 Magic Mike
2011 The Girl With the Tramp Stamp Tattoo (Kısa Film)
2009 Not Evelyn Cho (Kısa Film)
2009 Behind Enemy Lines: Colombia
2009 Irene in Time
2008 Impact Point
2008 Wounded (Kısa Film)
2007 Spider-Man 3
2002 Out of Courage 2: Out for Vengeance (Kısa Film)
2002 Spider-Man

Televizyon

2019 Star Wars: Resistance (Seslendirme)
2019 Daybreak
2019 The Big Bang Theory
2019 One Day at a Time
2018 No Activity
2018 Stream of Many Eyes (Mini Dizi)
2017 CelebriD&D
2017 Force Grey
2017 Critical Role
2016 Mom
2013 Talking Dead
2012 White Collar
2011 Two and a Half Men
2010 CSI: NY
2010 100 Questions
2010 Livin' on a Prayer
2010 True Blood
2010 WWE Raw
2009 CSI: Miami
2009 Medium
2008 Til Death
2008 One Tree Hill
2007 Scrubs
2007 American Heiress
2007 E.R.
2006 Jake in Progress
2006 CSI: Crime Scene Investigation
2006 Las Vegas
2006 Close to Home
2006 So Notorious
2006 A.K.A. (TV Filmi)
2006 How I Met Your Mother

Görev Aldığı Yapımlar

Joe Manganiello Fotoğrafları

Joe Manganiello Fotoğrafları Joe Manganiello Fotoğrafları Joe Manganiello Fotoğrafları Joe Manganiello Fotoğrafları Joe Manganiello Fotoğrafları