Joe Penna

Joe Penna
Rol :Yönetmen
Doğum Tarihi :29.5.1987
Doğum Yeri:Sao Paolo

Brezilyalı oyuncu, senarist, yapımcı ve yönetmen.

Kariyerine yaklaşık 3 milyon abone kazandığı YouTube'da başlamış, Instant Getaway (2014), Meridian (2012) ve Beyond (2015) filmleriyle tanınmıştır.

Sarah Penna ile evlidir ve bir çocuk babasıdır.

Filmografi

Yönetmen

2020 Stowaway
2018 Arctic
2015 Turning Point (Kısa Film)
2015 Beyond (Kısa Film)
2014 Instant Getaway (Kısa Film)
2014 Avicii: You Make Me - Avicii by Avicii (Kısa Video)
2012 Meridian (Kısa Film)

Televizyon

2012 Behind the Glasses
2012 Sand Box
2011 Once Upon
2010 T-Shirt War

Yapımcı

2018 Arctic
2015 Turning Point (Kısa Film)
2015 Beyond (Kısa Film)
2014 Instant Getaway (Kısa Film)
2012 Meridian (Kısa Film)

Televizyon

2012 Written by a Kid
2012 Sand Box

Senaryo

2020 Stowaway
2018 Arctic
2015 Turning Point (Kısa Film)
2015 Beyond (Kısa Film)
2014 Instant Getaway (Kısa Film)
2012 Meridian (Kısa Film)

Televizyon

2012 Behind the Glasses
2012 Sand Box
2011 Once Upon

Oyuncu

2015 Beyond (Kısa Film)

Televizyon

2015 Nerd Court (Mini Dizi)
2013 Squaresville
2012 Written by a Kid
2012 Behind the Glasses
2012 The Annoying Orange
2011 Once Upon

Görev Aldığı Yapımlar

Joe Penna Fotoğrafları

Joe Penna Fotoğrafları Joe Penna Fotoğrafları Joe Penna Fotoğrafları Joe Penna Fotoğrafları Joe Penna Fotoğrafları